Voorstelling 'Het Geluk' 20 en 21 juni

  Dit voorjaar organiseert de Gelukscompagnie het evenement Geluk, Tsjechov in de Veenkoloniën. Geluk is een cultureel evenement rondom het leven en werk van Anton Tsjechov. Vanaf 19 mei presenteren ze een gevarieerd programma met toneelvoorstellingen, muziek, lezingen, films, workshops en Studio Geluk. Geluk vindt plaats op locatie op de Zuidwending te Veendam met uitzicht op de uitgestrekte landerijen van de Veenkoloniën.
Vanaf 20 juni t/m 8 juli vindt de toneelvoorstelling ‘Het geluk’ plaats, een intieme theaterbelevenis gebaseerd op de korte verhalen van Anton Tsjechov. 'Het geluk' bestaat uit drie door verschillende scenaristen geschreven teksten en een muziekstuk geïnspireerd op Tsjechovs verhalen. De voorstelling wordt gespeeld vanuit drie houten kubussen van 6x6x6 meter, met één zijde van glas.

Het Centre for Russian Studies wil u graag hiervoor uitnodigen. Tegen een aantrekkelijke korting kunnen wij u de kaarten aanbieden. De kaarten zijn € 5  per stuk bij ons te bestellen (oorspronkelijk € 17,50). Wegens de data van de toneelvoorstelling – 20 en 21 juni 2012 (try out) - is er echter haast bij geboden. Zou u zo vriendelijk willen zijn en ons uiterlijk voor aanstaande vrijdag 15 juni kunnen laten weten, of u interesse in de kaarten heeft en hoeveel kaarten u wenst te ontvangen?

In geval van voldoende interesse kan er van het aantrekkelijke aanbod gebruik gemaakt worden. Voor betaling zult u dan een rekening ontvangen.
Het toneelstuk vindt plaats op 20 of 21 juni om 20.00 uur op de Zuidwending 48 te Veendam. Vervoer is op eigen gelegenheid.
Meer informatie:http://www.gelukscompagnie.nl/#geluk-4