Concert Don KosakenChor Russland in Groningen

Op 26 november 2016 komt het wereldberoemde Don KosakenChor Russland naar Groningen. Onder leiding van dirigent Marcel N. Verhoeff brengt het programma ‘A Russian Serenade’ u in Russisch romantische sferen. Het Instrumental Soloists Ensemble ‘Philarmonia’ bestaat uit laureaten die allemaal op virtuoze wijze de Russische volksinstrumenten bespelen zoals de Bayan, Balalaika en Domra. Samen brengen zij de rijke traditie van de Russische muziek ten gehore.
Een ervaring om nooit te vergeten!

Het Don KosakenChor Russland is een graag geziene gast op de internationale concertpodia. Het programma ‘A Russian Serenade’ bestaat uit Russisch-orthodoxe gezangen en schitterende Russische ballades. Deze worden afgewisseld met bekende en – in het Westen – nog onbekende Russische Volksliederen. De combinatie van de vocale zang, begeleid door de authentieke Russische volksinstrumenten, staat garant voor een meeslepende muzikale ‘Serenade’.

Het Nederland-Rusland Centrum en het Don KosakenChor Russland hebben een bijzondere relatie en werken al jarenlang samen. Daarom mogen wij u een korting van €5 aanbieden op de reguliere ticketprijs van Martiniplaza (per bestelling geldt een heffing van €2 voor verzend- en administratiekosten).

               Normaal            Actie 
  2e rang      €25                 €20
  1e rang      €30                 €25

U kunt deze kortingstickets kopen via de website: www.nrce.nl/donkosak2016 

Bij de ticketprijs zit een pauzedrankje en het gebruik van de garderobe inbegrepen. Bij bestelling van twee tickets krijgt u bovendien ook nog een gratis programmaboekje.

Datum: Zaterdag 26 november
Aanvang: 20.00 uur

Locatie: Martiniplaza 
              Leonard Springerlaan 2
              9727 KB Groningen